pèrdua, dol i reubicació vital

VIDA EN TRÀNSIT

moviment · trobada · paraula · lletra · silenci

La vida està en moviment.
I la pèrdua, el canvi i la reubicació en formen part des del naixement fins a la mort.
Des del moviment vivencial, la paraula, la lletra, la quietud, el silenci i el grup ens trobem per acompanyar-nos en el camí que estem vivint per donar la benvinguda al que va sorgint amb cura i suport.

Tallers monogràfics

Viure ara i aquí

Parlem-ne i fem-ne dansa

La vida és ara, amb tot. Amb la incertesa, la impermanència, el canvi, la pèrdua, el paper en blanc i el got ple amb suport i alegria. Amb tot, és ara. Per això, la urgència. Sense presses, amb temps i en un segon i mig.     
Des del moviment vivencial, la paraula, la lletra, el silenci i el grup ens trobem per acompanyar-nos en el camí que estem vivint. Li donem espai i acollim el que va sorgint amb cura i suport.
 
>>3 hores de durada
>> Si vols organitzar un taller, contacta amb mi aquí
 

La mort i la vida

Parlem-ne i fem-ne dansa

La vida està en moviment. I la pèrdua, el canvi i la reubicació en formen part des del naixement fins a la mort. Des del moviment vivencial, la paraula, la lletra, el silenci i el grup ens trobem per acompanyar-nos en el camí que estem vivint. Li donem espai i acollim el que va sorgint amb cura i suport.
 
>>3 hores de durada

>> Si vols organitzar un taller, contacta amb mi aquí

 
 

Club de lectura

LA PÈRDUA, LA VIDA

La pèrdua, en totes les seves formes, és part de la vida. Ho sabem i li donem espai en aquest cicle de lectura entre la ficció, la novel·la, i l’experiència viscuda en primera persona. Tres llibres i tres aproximacions singulars per endinsar-nos i compartir opinions, sensacions entre la lletra i la vida.

 

> Aprendre a parlar amb les plantes. MARTA ORRIOLS
> El dol és aquella cosa amb ales. MAX PORTER
> Sobre el dol. CHIMAMANDA NGOZI ADICHIE

Com ens acompanyem

Escolto, escoltes el meu moment de reubicació

Soc aquí i em moc en un camí nou. És un nou moment de vida, un canvi fort, escollit o no, a partir de la pèrdua, d’un trencament o des de l’impuls per arribar a un nou escenari vital.

El trànsit és ple d’estranyesa i l’escoltem.

Aquí ens trobem per vivenciar-ho, explorar-ho i trobar noves textures. Compartint i sabent-nos acompanyades.

Escric, poso paraula, per comprendre i integrar

A vegades no és tan fàcil compartir, explicar. A vegades, em costa explicar-m’ho, comprendre’m per poder donar-me claredat i integrar el procés.

La paraula, sí, m’ajuda. Ara, li donem forma.

Aquí, l’escrivim. Trobem la dinàmica, el procés que ens acompanya per construir un relat, un poema, un fragment de vida escrita. 

Em moc, ho danso, ho visc i em trobo amb el grup

I en aquest moment de vida, com reubico el  moviment, el cos, el gest, la trobada amb l’altra, la mirada, l’abraçada? Pas a pas, exploror i trobo la dansa. 

La vivència en moviment acompanya.

Ho fem amb la base de la Biodansa i la mirada biodinàmica, deixant espai, donant temps i opcions per poder caminar amb el que vagi sorgint. 

.

Facilita

Laura Garcia Jordan

Des de l’experiència viscuda i transitada, des de la pèrdua i la reubicació vital en diferents moments de la meva vida. Aquí, en aquesta Vida en trànsit, t’acompanyo amb la Biodansa com a base, amb el grup, des de l’escolta, la paraula, la lletra i el silenci.

Des d’aquí i per tot arreu creo, aprenc, em moc i transito entre la lletra i el cos.
Si vols saber més sobre mi em trobes a La vida en dansa i també per aquí.

Si vols saber-ne més o fer-me alguna pregunta fes–ho per aquí:

× Contacta'm per aquí