VIDA EN TRÀNSIT

pèrdua, canvi, reubicació

La vida està en moviment.
I la pèrdua, el canvi i la reubicació en formen part
des del naixement fins a la mort.

Des del moviment, la dansa, l’escriptura i el grup ens trobem per acompanyar-nos en el camí que estem vivint per donar la benvinguda al que va sorgint amb cura i suport.

COM ENS ACOMPANYEM

Escolto, escoltes el meu moment de reubicació

Soc aquí i em moc en un camí nou. És un nou moment de vida, un canvi fort, escollit o no, a partir de la pèrdua, d’un trencament o des de l’impuls per arribar a un nou escenari vital.

El trànsit és ple d’estranyesa i l’escoltem.

Aquí ens trobem per vivenciar-ho, explorar-ho i trobar noves textures. Compartint i sabent-nos acompanyades.

Escric, poso paraula, per comprendre i integrar

A vegades no és tan fàcil compartir, explicar. A vegades, em costa explicar-m’ho, comprendre’m per poder donar-me claredat i integrar el procés.

La paraula, sí, m’ajuda. Ara, li donem forma.

Aquí, l’escribim. Trobem la dinàmica, el procés que ens acompanya per construir un relat, un poema, un fragment de vida escrita. 

Em moc, ho danso, ho visc i em trobo amb el grup

I en aquest moment de vida, com reubico el  moviment, el cos, el gest, la trobada amb l’altra, la mirada, l’abraçada? Pas a pas, exploror i trobo la dansa. 

La vivència en moviment acompanya.

Ho fem amb la base de la Biodansa i la mirada biodinàmica, deixant espai, donant temps i opcions per poder caminar amb el que vagi sorgint. 

.

AGENDA

TALLER VIVENCIAL

Una jornada per transitar
el teu moment vital en un espai grupal

Una jornada en grup en una ubicació preciosa al Baix Empordà per explorar i donar espai a un moment de reubicació vital. Des del moviment, amb la Biodansa com a base, i amb la paraula, escrita i oral, la poesia, el relat vivencial i el silenci per donar-li forma i integrar. Ens trobem, descansem, escrivim i ho dansem.

DISSABTE, 18 DE DESEMBRE 2021

INVERSIÓ: 75€ (inclou te, sucs i alguna coseta per picar en els descans) // dinar vegà opcional (+10€)  (si vols porta el teu dinar) 

RETIR A LA NATURA

Un cap de setmana llarg per viure
i integrar l’experiència del teu procés

Un cap de setmana llarg per transitar i integrar el teu procés en una casa còmoda i tranquil.la en plena natura. Una experiència vivencial des de la dansa de vida (amb la Biodansa, com a base) la paraula, l’escriptura, el relat vivencial, la poesia i el silenci per explorar i donar espai al moment que estem vivint.

DE L'11 AL 13 DE MARÇ DE 2022

INVERSIÓ: 235€ 
Inclou l’organització, el suport al grup durant tot el procés i les activitats incloses, el material i l’allotjament a pensió completa.

FACILITA

Laura Garcia Jordan

Des de l’experiència viscuda i transitada, des de la pèrdua i la reubicació vital en diferents moments de la meva vida. Aquí, en aquesta Vida en trànsit, t’acompanyo amb el moviment, des del grup, amb l’escolta,  la paraula i l’escriptura. 

Creo, aprenc, em moc i transito entre la lletra i el cos.
Si vols saber més sobre mi em trobes a La vida en dansa i també per aquí.

Si vols saber-ne més o fer-me alguna pregunta fes–ho per aquí: