Laura Garcia Jordan

Laura Garcia Jordan

Des de La vida en dansa, treballo com a Facilitadora de Biodansa SRT (titulada a l’Escola de Biodanza de Barcelona BAR 1350 – IBF) i com a terapeuta de Biodinàmica Craneosacral (titulada al centre Contacte des de la Quietud  i membre de l’AETCB).

Com a facilitadora de Biodansa, dono espai al moviment vivencial des de l’escolta i la cura en grups oberts i en col·lectius i organitzacions posant atenció a la salut en tota la seva amplitud. Des d’aquesta mirada i amb la Biodansa com a base, he cultivat i impulsat projectes en escoles, centres penitenciaris, cases d’acollida, entitats socials, equips de treball i grups de cuidadores. Facilito grups regulars i tallers de Biodansa especialment a l’Empordà i a les comarques de Girona.

Com a terapeuta Biodinàmica Craneosacral ofereixo sessions particulars a l’Empordà (Bellcaire d’Empordà) i Girona. Acompanyo com a assistent la formació de Biodinàmica Craneosacral a l’escola oficial de Carme Renalies a Contacte des de la Quietud i aprofundeixo en l’aprenentatge en la formació Castellino en Terapia Prenatal i de Naixement.

Llicenciada en Periodisme. Ciències de la Comunicació (UAB) i Antropologia Social i Cultural (UB) i formada en Sistèmica organitzacional (INNOVA Institut per a la innovació organitzativa i social) he escrit, explicat i acompanyo projectes, empreses i organitzacions en processos de visibilitat i arrelament, també amb metodologia vivencial. Creo, edito i escric en publicacions en paper i digitals.

>> Pots veure una mica més aquí >> www.lauragarciajordan.com

× Contacta amb mi per aquí