Laura Garcia Jordan

Laura Garcia Jordan

Des de La vida en dansa, treballo com a Facilitadora de Biodansa SRT (titulada a l’Escola de Biodanza de Barcelona BAR 1350 – IBF) i com a terapeuta de Biodinàmica Craneosacral (titulada al centre Contacte des de la Quietud  i membre de l’AETCB).

Com a facilitadora de Biodansa, dono espai al moviment vivencial des de l’escolta i la cura en grups oberts i en col·lectius i organitzacions posant atenció a la salut en tota la seva amplitud. Des d’aquesta mirada i amb la Biodansa com a base, he cultivat i impulsat projectes en escoles, centres penitenciaris, cases d’acollida, entitats socials, equips de treball i grups de cuidadores. Facilito grups regulars i tallers de Biodansa especialment a l’Empordà i a les comarques de Girona.

Com a terapeuta Biodinàmica Craneosacral ofereixo sessions particulars a l’Empordà (Bellcaire d’Empordà) i Girona. Acompanyo com a assistent la formació de Biodinàmica Craneosacral a l’escola oficial de Carme Renalies a Contacte des de la Quietud i aprofundeixo en l’aprenentatge en la formació Castellino en Terapia Prenatal i de Naixement.

Soc periodista, llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona,  llicenciada en antropologia social i cultural per la Universitat de Barcelona i estic formada en Management de Transicions i de la Innovació Organitzativa per Innova.

Escric i acompanyo persones, famílies,  equips  i organitzacions amb una proposta discursiva, experiencial, corporal i sistèmica orientada a la cura i la salut, també en les relacions i els processos. 

>> Pots veure una mica més aquí >> www.lauragarciajordan.com

Creadora del projecte de cura i salut integral La vida en dansa centrat en l‘acompanyament individual, de famílies i grups des de l’escolta, la quietud, el moviment, la paraula i el procés vivencial amb mirada  sistèmica. Llicenciada en Periodisme. Ciències de la Comunicació (UAB) i Antropologia Social i
Cultural (UB) i formada en Sistèmica organitzacional (INNOVA Institut per a la innovaci organitzativa i social).

Facilitadora de Biodansa SRT (titulada a l’Escola de Biodanza de Barcelona BAR 1350 – IBF) i terapeuta de Biodinàmica Craneosacral (titulada al centre Contacte des de la Quietud i membre de l’AETCB) amb enfocament perinatal i de naixement.

Des del moviment acompanyo en grups regulars, cicles monogràfics i processos amb institucions i empreses. Ofereixo sessions individuals i en família en diferents espais a l’Empordà, Girona i Barcelona i treballa com a assistent i tutora en la formació de teràpia craneosacral biodinàmica. Escriu, edita i organitza i facilita els espais de lectura Lletra i vida i facilita processos de reorientació per a grups de treball i organitzacions.

× Contacta'm per aquí