pèrdua, dol i reubicació vital

VIDA EN TRÀNSIT

Biodansa i lletra

La vida està en moviment.
I la pèrdua, el canvi i la reubicació en formen part des del naixement fins a la mort.
Des de la Biodansa, la paraula, la lletra, el silenci i el grup ens trobem per acompanyar-nos en el camí que estem vivint per donar la benvinguda al que va sorgint amb cura i suport.

Com ens acompanyem

Escolto, escoltes el meu moment de reubicació

Soc aquí i em moc en un camí nou. És un nou moment de vida, un canvi fort, escollit o no, a partir de la pèrdua, d’un trencament o des de l’impuls per arribar a un nou escenari vital.

El trànsit és ple d’estranyesa i l’escoltem.

Aquí ens trobem per vivenciar-ho, explorar-ho i trobar noves textures. Compartint i sabent-nos acompanyades.

Escric, poso paraula, per comprendre i integrar

A vegades no és tan fàcil compartir, explicar. A vegades, em costa explicar-m’ho, comprendre’m per poder donar-me claredat i integrar el procés.

La paraula, sí, m’ajuda. Ara, li donem forma.

Aquí, l’escrivim. Trobem la dinàmica, el procés que ens acompanya per construir un relat, un poema, un fragment de vida escrita. 

Em moc, ho danso, ho visc i em trobo amb el grup

I en aquest moment de vida, com reubico el  moviment, el cos, el gest, la trobada amb l’altra, la mirada, l’abraçada? Pas a pas, exploror i trobo la dansa. 

La vivència en moviment acompanya.

Ho fem amb la base de la Biodansa i la mirada biodinàmica, deixant espai, donant temps i opcions per poder caminar amb el que vagi sorgint. 

.

Agenda 2022

Dissabtes de febrer a juliol de 2022 al Baix Empordà

Taller matinal Vida en trànsit

Una taller vivencial al Baix Empordà per explorar i donar espai al moment qu estàs vivint. Des del moviment, amb la Biodansa com a base, i amb la paraula vivencial i el silenci per donar-li forma i integrar. Ens trobem, descansem, escrivim i ho dansem.

Cicle de maig i juliol de 2022 a Cruïlles

INVERSIÓ: 25€  per taller 

Cicle de febrer a abril de 2022 a Torroella de Montgrí

INVERSIÓ: 25€  per taller >> 65€ cicle complet de tres tallers

*nova data per concretar al 2o22

Taller jornada Vida en trànsit

Una jornada en grup en una ubicació preciosa al Baix Empordà per explorar i donar espai a un moment de reubicació vital. Des del moviment, amb la Biodansa com a base, i amb la paraula, escrita i oral, la poesia, el relat vivencial i el silenci per donar-li forma i integrar. Ens trobem, descansem, escrivim i ho dansem.

*aviat! NOVES DATES A CONCRETAR 2022

INVERSIÓ: 75€ (inclou te, sucs i alguna coseta per picar en els descans) // dinar vegà opcional (+10€)  (si vols porta el teu dinar) 

Facilita

Laura Garcia Jordan

Des de l’experiència viscuda i transitada, des de la pèrdua i la reubicació vital en diferents moments de la meva vida. Aquí, en aquesta Vida en trànsit, t’acompanyo amb la Biodansa com a base, amb el grup, des de l’escolta, la paraula, la lletra i el silenci.

Des d’aquí i per tot arreu creo, aprenc, em moc i transito entre la lletra i el cos.
Si vols saber més sobre mi em trobes a La vida en dansa i també per aquí.

Si vols saber-ne més o fer-me alguna pregunta fes–ho per aquí: