LA VIDA EN DANSA

amb Laura Garcia Jordan

Cultivar processos en moviment

Sembrem la llavor. Hem buscat terra fèrtil, l’hem alimentada i, poc a poc, a vegades més ràpid, comencem a veure els brots. Sí, hem començat a cultivar. I si alguna cosa ens va quedant clara des del principi és que haurem d’esperar per veure fruits. El procés és inevitableNecessitem paciència i temps, constància en la cura, escolta del que va passant dins i fora de cada brot. Llavors i brots que conviuen, que es troben, s’alimenten, busquen espai i sempre, sempre, sigui lent o ràpid, estan en moviment. Sigui des del moviment que sigui, el procés i sobretot la progressivitat en aquest procés, són claus per donar-li claredat, cura i fruits sans.

És des d’aquí des d’on acompanya la Biodansa. I és des d’aquí des d’on acompanyarem en la formació CULTIVA TU PROYECTO, una nova aventura compartida que vam començar a conrear fa uns mesos amb la Sonia J. Cook i la Coral Rios. Una formació presencial per a emprenedors amb ganes de donar forma, fruits i claredat al seu projectes.

Cada setmana, a partir del 4 d’abril i durant tres mesos, ens trobarem a Girona(trobareu tota la informació aquí i escriviu-nos si en voleu saber més) per viure procés, donar cos als projectes, identificar i resoldre bloquejos i sobretot per anar donant fruits sans. Cadascú des del seu moviment, des del lloc on es troba el seu projecte.  Amb la Biodansa li donarem vivència, progressivitat i cura amb música i ritme compartit. I acompanyarem per donar donar claredat i benestaral que estiguem vivint.

Mentre escric em vénen alguns dels paisatges de brots ben vius i únics de la fantàstica il·lustradora Maria Beitia, que ja va posar fruits a la imatge de La vida en dansa fa un temps, com podeu veure a la capçalera de la web.